Skip to content

KAPCSOLAT

KÖSZÖNTÜNK A  
HNO3 MŰHELY 
EMLÉKOLDALÁN

BEZÁRTUNK.

Ezúton szeretnénk hivatalosan is tájékoztatni azokat a zenészeket, zenekarokat és partnereinket, akikkel az elmúlt időszakban egy fedél alatt dolgoztunk; illetve mindenkit, aki megtisztelt bennünket azzal, hogy legalább egyszer eljött hozzánk és jól érezte magát, hogy bő két év intenzív működés után a Debrecen, Salétrom utcai HNO3 Műhely 2013. október 1. napjával megszűnt.


Úgy gondoljuk, a célt, amiért a Műhely létrejött, elértük. Ez ugyanakkor természetesen nem jelenti azt, hogy ne kellene tovább folytatnunk,
de a jelenlegi körülmények között nem érezzük úgy, hogy elegendő erőnk és időnk lenne arra, hogy számotokra méltó és számunkra elfogadható módon működtessük tovább Debrecen első, igazán zenészbarát próbaterem-komplexumát és alternatív kulturális közösségi terét.


Szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást és azt, hogy volt igényetek arra, amit-amiben hittünk. 

 

Reméljük, hogy egyszer valahol és valamilyen formában folytathatjuk!

 
A HNO3 Műhely története ugyan véget ért, de épület továbbra is nyitva marad a zenészek előtt: új üzemeltetés és új név alatt egy új történet kezdődik.

FIGYELEM!

Bár a köztudat még mindig és reméljük sokáig is HNO3 Műhely néven ismeri, a HNO3 nincs többé, a Salétrom utca kultikus épületének píúj róbatermeit, a Salétrom utcai próbatermeket nem mi vezetjük. 

Ha kérdésed vagy észrevételed van, kérlek keresd a Salétrom utcai próbatermek üzemeltetőjét: https://www.facebook.com/saletromprobatermek 


Ha pedig bennünket keresnél, lentebb megtalálod az egykori üzemeltetés, a Verse Egyesület elérhetőségeit.

KAPCSOLAT

VERSE Kulturális és Ifjúsági Egyesület

Székhely: 4032, Debrecen, Lehel u. 10. 12.em./89. ajtó

Bankszámlasz.: ERSTE 11600006-00000000-39597601

Adószám: 18998973-1-09 | Nyilvántartási szám: 3702 

info@verse.hu

www.verse.hu